Har du tröttnat på att betala för fasadtvätt varje månad?

Graffiti är en underbar konstform, alla dessa vackra färger och motiv som upplyfter och stimulerar kreativiteten i en stad. Fast det är långt ifrån alla som känner så, och särskilt är det många fastighetsägare som har tröttnat på att betala för fasadtvätt göteborg efter fasadtvätt då deras fastigheter blir nerklottrade stup i kvarten. Det finns troligen inget bra sätt att stoppa graffiti och klotter – däremot så kan man vara proaktiv och slippa klottret, läs vidare för att få reda på hur.

Graffiti är som en motsats-magnet för klotter

 

Det finns inget mer lockande att klottra på än en helt ren vägg, så en fasadtvätt är rena magneten för klotter. En helt nerklottrad vägg är inte lika rolig att klottra på eftersom ens eget klotter inte kommer att synas lika bra då utan fasadtvätt utav målarengöteborg.se tar bort det direkt. Så om man inte vill betala för fasadtvätt och inte heller ha massa fult klotter på fasaden så kan man göra så här;

Anlita en graffitimålare

 

Visst låter det kontraproduktivt att ta in en professionell klottrare för att klottra när det är just klotter man vill få bort? Men lyssna här; när du anlitar en riktig graffitimålare för en större väggmålning så kommer du att få ett vackert konstverk där. Ett konstverk som dessutom håller borta klotter med fasadtvätt göteborg. Det är många som har testat det här knepet och sett hur väl det fungerar. En snygg graffitimålning gjord av en respekterad utövare kommer nämligen ingen att klottra på.

Prisskillnad

 

Priset för en fasadtvätt i månaden blir ganska högt när man slår ut det per år. Om man jämför med priset för att anlita en graffitimålare som målar en målning som skyddar mot klotter i flera år så är fasadtvätt riktigt dyrt. Säg att priset för en graffitimålning ligger på en tiondel av vad det kostar att kontinuerligt sanera fasaden. Dessutom får man ett snyggt konstverk som man kan vara glad över länge. Det kan dessutom vara fördelaktigt för att få mer ungdomar till sin verksamhet eller positionera sig som en modern firma som hänger med i svängarna. Det finns många fördelar med att anlita en graffitimålare istället för att försöka kämpa mot graffitin.